PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suomen Sukututkimusseuran puhelinneuvonta


Ulla Juva
16.09.08, 12:58
Suomen Sukututkimusseuran puhelinneuvonta<o:p></o:p>
Suomen Sukututkimusseura tarjoaa puhelinneuvontaa sukututkimusta harrastaville.
Neuvonta on suunnattu aloitteleville ja/tai vasta vähän aikaa tutkineille ja tarkoituksena keskittyä sukututkimuksen perusasioihin käytännön tasolla. Neuvojina toimivat kokeneet sukututkijat, jotka opastavat mielellään soittajia.

Neuvontaa annetaan tiistaisin ja torstaisin klo 19 -21 puhelinnumerossa 010 387 7903<o:p></o:p>
Puhelut ovat maksullisia ja niiden hinta on:0,08 euroa /puh + 0,06 euroa /min lankapuhelimesta tai 0,08 euroa /puh + 0,17 euroa /min matkapuhelimesta soitettuna.

Neuvonnassa annetaan sellaista tietoa mikä on julkisesti saatavilla ilman arkistoissa tai kirkkoherranvirastossa vaadittavia sitoumuksia tiedon käyttötavoista. Elävistä henkilöistä sekä alle sata vuotta uudemman tiedon osalta voidaan viitata matrikkeleihin ja sukukirjoihin ja antaa näissä julkaistuja tietoja, jos neuvojalla on tarvittava teos käytettävissä.
Lainopillista neuvontaa ei anneta vaan voi tutustua Seuran kannanottoihin Suku Forumilla ja tarvittaessa ottaa yhteyttä Suomen Sukututkimusseuran lakimieheen tai toiminnanjohtajaan.