PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan sukututkimuskerho: tapaaminen 22.5.2018 - kesäretki


Hannu Numminen
14.05.18, 18:36
Vehmaalla on tammikuussa 2015 aloittanut toimintansa sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontuminen on noin kerran kuukaudessa.

Seuraava tapaaminen on tiistaina 22.5.2018 klo 18-20 Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustilassa, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Tapaamisessa vahvistamme lopullisesti kerhon kesäretken Katanpäähän ja Kustaviin sekä keskustelemme kerhon toimintaan liittyvistä aihepiireistä. Retki ei ole rajattu pelkästään kerhon tapaamisiin osallistuville.

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Tee- ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Tervetuloa mukaan!

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).