PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen 16.1.2018


Hannu Numminen
08.01.18, 12:13
Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu tiistaina 16.1.2018 kello 18-20, paikkana Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta.

Mari ja Mikko Peltomäki kertovat kirjastaan Jalmari Jaatinen - Muistini mukaan. Kirja kertoo varsinaissuomalaisesta elämänmenosta (Askaisissa ja Turun lähialueilla) sellaisena kuin se oli noin sata vuotta sitten. Tule mukaan kuuntelemaan!

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Tee- ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle.

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä. Otathan kuitenkin huomioon, että postilistalla sähköpostiosoitteesi näkyy myös muille listalla oleville.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).