PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho 12.9.2017 - arkeologiaa luvassa!


Hannu Numminen
03.09.17, 18:22
Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen on tiistaina 12.9. klo 18-20. Paikkana on Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta.

Esitelmän aiheena on tummatukkainen naisvainaja tuhannen vuoden takaa. Arkeologi Jaana Riikonen esittelee Kaarinan muinaispuvun ja kertoo puvun perustana olevasta viikinkiaikaisesta hautalöydöstä. Tekstiilit ja muut vainajan hautavarusteet voivat antaa viitteitä myös hänen sukujuuristaan.

Kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle.

Jos et pääse kerhon tapaamisiin, voit ilmoittautua sähköpostilistalle. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä. Otathan kuitenkin huomioon, että postilistalla sähköpostiosoitteesi näkyy myös muille listalla oleville.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).