PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Annan mikrofilm./myyn Lunbex katselulaitt


pirkko hagman
26.05.17, 10:12
ANNAN Kurua ja Laukaata sisältävät mikrofilmini/MYYN LUNBEX-merkkisen mikrofilm. katselulaitteeni.
Mikrofilmeillä runsaasti ko. seurakuntien kastettujen- vihittyjen-haudattujen -ynnä rippikirjatietoja.

Noudettavissa Helsingistä.
kevätsiivous päälläni
kesäterveisin Pirkko Hagman

Pekka Hiltunen
27.05.17, 10:15
ANNAN Kurua ja Laukaata sisältävät mikrofilmini/MYYN LUNBEX-merkkisen mikrofilm. katselulaitteeni.
Mikrofilmeillä runsaasti ko. seurakuntien kastettujen- vihittyjen-haudattujen -ynnä rippikirjatietoja.

Noudettavissa Helsingistä.
kevätsiivous päälläni
kesäterveisin Pirkko Hagman

Panin oman, kuljetuskuluilla hankimani laitteen jo yli vuosi sitten muuton yhteydessä metallinkierrätykseen, kosk´ei ollut kysyntää alempana tällä foorumila olevassa kirpputori-osiossa. Samoin menivät Tukholman kaartinsotilaita ja erästä Söderin seurakuntaa käsittävät, Ramselesta postitse ostamani mikrofilmit yleisjätteisiin, joista muovit poimittaneen talteen, saatuani etsimäni nimet sekä tarvittavat tiedot mahdollisia lisätutkimuksia varten talteen ja omiin tauluihini sukututkimusohjelmassani. Konsten är lång, livet kort.
PH

pirkko hagman
27.05.17, 11:08
Hei Pekka Hiltunen-"kohtalotoveri",

mitä todennäköisimmin tulen saattamaan "hautaan" --laillasi--mikrofilmini, kuitenkin kiitollisuuden tunteella siitä , että aniharvasta toisesta tavarasta minulla on ollut yhtä suurta ja pitkäaikaista auvoa kuin noista mikrofilmeistä ja jo kauan ennen NETTITAIVAAN,HISKIN JA DIGIARKISTON avautumista.

iloisin sukututk. terv. Pirkko H:man

Päivi V.
27.05.17, 19:34
Hei,

Kohtalotovereita meissä konkarisukututkijoissa on varmaan enemmänkin. Jo mikrokortit mullistivat siihenastista tutkimista. Niinpä minäkin hankin kortinlukulaitteen ja ajan myötä satoja Pirkanmaan (Orivesi, Sahalahti, Längelmäki, Ruovesi, Virrat, Kuhmalahti, Kangasala, Pälkäne), Tyrvään ja Kainuun(Hyrynsalmi, Suomussalmi, Ristijärvi, Sotkamo, Kuhmo, Paltamo) mikrokortteja. Lukulaite sai väistyä, kun työpöydän tila täyttyi läppäristä, tableteista, tulostimesta, skannerista ja muutamasta muusta laitteesta. Kumma kyllä, lukulaite kelpasi kierrätyskeskukseen.

Mikrokorteista oli aikoinaan suunnaton apu ja niinpä hankin kaikkien tutkimieni pitäjien kaikki saatavilla olevat mikrokortit itselleni ja niille hienot taskulliset säilytyskansiot. Ovat vielä tallella, mutta joutavat roskikseen, jos kenelläkään ei ole tarvetta yllä mainittujen alueiden mikrokortteihin.

Ajat muuttuvat ja me siinä mukana.
Päivi V.

Erkki Järvinen
24.06.18, 08:48
Niinpä minullakin on lähes kaikki Ruoveden ja suurelta osin Virtain mikrokortit lukulaitteen kanssa tuolla varastossa, mutta poiskaan en ole raskinnut hävittää. Paljon niistä on ollut apua ja monet ovat minultakin tietoja saaneet.


terv.,
kaikille vanhoille konkareille;


Erkki J

Julle
24.06.18, 16:44
< jo kauan ennen NETTITAIVAAN,HISKIN JA DIGIARKISTON avautumista.
>
Niinhän sitä luulisi, mutta itse asiassa sukutiedot kulkevat postikuljetusautojen ja puhelinlankojen sijasta nykyisin pilvissä, ei nettitaivaassa, vaikka ensimmäinen hyvän olon tunne siltä tuntuisi. Itse sukutiedot ovat kyllä itse asiassa haudattu kallioiden tai vanhojen tehtaiden varastoiden kätköihin, HisKi, SSHY ja Digiarkisto ovat niitä avaimen- tai "madonreikiä" nykyaikaisine tietoturvatauteineen hyvin piilotettuihin kontteihin palvelinpuistoissa. ;-)

Koneoppimista ja keinoälyä odotellen