PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vain tänään su 4,90 e-kirja Karin Bojs: Homo europaeus: Eurooppalaisen ihmisen...


Miisamaija
23.04.17, 16:21
Karin Bojs
Homo europaeus : Eurooppalaisen ihmisen pitkä historia

Lainaus: Teos sai Ruotsin arvostetuimman kirjallisuuden alan tunnustuksen, August-palkinnon, vuoden 2015 parhaana tietokirjana.

Tiedetoimittaja Karin Bojs ryhtyi tutkimaan sukujuuriaan ja lähti seuraamaan DNA-jälkiä voidakseen sitoa oman tarinansa muinaisiin esivanhempiinsa ja selvittääkseen sukunsa vaiheet mahdollisimman kauas taaksepäin. Perusteellisen tutkimuksen tuloksena syntyi kiehtova kirja, joka ei kerro vain Karin Bojsin suvusta vaan meistä kaikista. Joskus jossain elivät viimeisimmät yhteiset esi-isämme ja -äitimme. DNA-ketjut sitovat meidät yhteen.

Sen lisäksi, että teos valottaa ansiokkaasti eurooppalaisten keskinäisiä sukulaisuussuhteita, se on huikea matka yhteiseen historiaamme ja eurooppalaisen ihmisen kehitysvaiheisiin.

https://kirja.elisa.fi/ekirja/homo-europaeus-eurooppalaisen-ihmisen-pitka-historia?utm_source=viikko16_kirje3_2017&utm_medium=email&utm_campaign=kirjauutiskirje&utm_content=kirjanjaruusunpaiva

Miisamaija
23.04.17, 17:16
Ylläpidolle: nämä viestit edellisen ja tämän voi poistaa huomenna.

Hyvää krjan ja ruusun päivää!


PS. Kirjan voi ladata myös ohjeiden mukaan läppärille.