PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu taas


Hannu Numminen
09.01.17, 21:59
Vehmaan Sukututkimuskerho aloittaa uuden toimintavuoden tiistaina 17.1.2017 kello 18-20, paikkana Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta.

Ota kokoukseen mukaan yksi kirja, joka liittyy sukututkimukseen tai josta on iloa tai hyötyä sukututkimuksessa, mutta joka ei ole varsinainen sukukirja. Kirjojen tarkastelun lisäksi aikaa on myös vapaalle keskustelulle ja kysymyksille. Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle.

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä. Otathan kuitenkin huomioon, että postilistalla sähköpostiosoitteesi näkyy myös muille listalla oleville.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).