PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Lisäyksiä foorumin sääntöihin – Tillägg till forumets regler


admin
14.07.07, 09:33
Suomen Sukututkimusseuran toiminnanjohtaja on päättänyt, että Suku Forumilla on mahdollista julkaista kaupallisia tiedotteita, mutta niistä on etukäteen sovittava toiminnanjohtajan kanssa. Kaupallisten tiedotteiden julkaiseminen on pääsääntöisesti maksullista. Paikalliset sukututkimusyhdistykset ja sukuseurat voivat omilla alafoorumeillaan julkaista maksutta omaan toimintaansa välittömästi liittyviä kaupallisia tiedotteita.

Genealogiska Samfundets verksamhetsledare har beslutat att det är möjligt att publicera kommersiella meddelanden på Suku Forum, men om dessa måste överenskommas med verksamhetsledaren på förhand. Publicering av kommersiella meddelanden är i huvudsak avgiftsbelagd. Lokala släktforskar- och släktföreningar kan emellertid avgiftsfritt, på egna underfora, publicera sådana kommersiella meddelanden som rör deras egna direkta verksamhet.

Hasse Nygård
Suomen Sukututkimusseura/ Genealogiska Samfundet i Finland
Suku Forum administraattori/administrator
---

Sääntöihin on tämän johdosta lisätty seuraavat lauseet:Suku Forumilla on mahdollista julkaista kaupallisia tiedotteita, mutta niistä on etukäteen sovittava Suomen Sukututkimusseuran toiminnanjohtajan kanssa. Kaupallisten tiedotteiden julkaiseminen on pääsääntöisesti maksullista. Kuitenkin sukututkimusyhdistykset ja sukuseurat voivat omilla alafoorumeillaan julkaista maksutta omaan toimintaansa välittömästi liittyviä kaupallisia tiedotteita.
Tarvittaessa moderaattorit joko poistavat kaupallisen viestin kokonaisuudessaan tai korvaavat varsinaisen ilmoitus-osan alla olevalla lapulla.
---

http://suku.genealogia.fi/ohje/poistettu.png (http://www.suntuubi.com/)
Jatkokeskustelu siirretty alaforumiin: SSS:n toiminnasta – Om GSF (http://suku.genealogia.fi/forumdisplay.php?f=42)/admin