PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu 2.12.2015


Hannu Numminen
30.11.15, 21:36
Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu keskiviikkona 2.12.2015 kello 18-20, paikkana Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Arkistonhoitaja Kyllikki Fagerström kertoo taivassalolaista syntyperää olevasta maailmankansalaisesta pianisti Kosti Vehasesta, joka säesti erityisesti Sibeliuksen musiikkia. Lisäksi tutustumme Vehmaan vanhimpiin rippikirjoihin ja keskustelemme sukututkimusasioista.

Kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta kiinnostuneille eikä edellytä yhteyksiä Vehmaalle. Tervetuloa mukaan!

ilkant
04.12.15, 12:13
Kyselenpä tässä, onko Mynämäen alueella ja TL Karjalan alueella omaa sukututkimuskerhoa tai ryhmää? Vehmaa ei taida ulottua näille alueille asti. Eikä Vehmalainen (TL Karjalan aluetta kirkon kirjoissa) ei ole kai sama kuin Vehmaa?

Olisin laittanut yksityispostina, mutta ei löytynyt siihen tarkoitukseen painiketta viestissä. Ja onhan tämä tiedoksi muillekin.

Nedergard
04.12.15, 14:29
Enpä usko. Mutta viestien perusteella Vehmaan sukututkimuskerho on avoin myös lähikuntien sukututkijoille.

Vehmalainen on aika kaukana Vehmaasta. Vehmalaisen eli Bethelin kappeli käsitti kylät entisen Karjala Tl:n alueella, jotka olivat lähinnä Mynämäen pohjoisrajaa. WirmoWikistä (http://www.wirmo-seura.fi/wiki/index.php?title=Etusivu) löytyy paljon tietoa Mynämäen, Karjalan, Vehmalaisten ja Mietoisten paikoista (se ei ole vielä valmis, mutta lähetä yv mulle jos jostain paikasta ei näy tietoja.)

Hannu Numminen
04.12.15, 16:31
Mynämäen ja Tl. Karjalan alueiden mahdollisista sukututkimusryhmistä en osaa sanoa mitään. Wirmo-Seura (http://www.wirmo-seura.fi/)ssa ehkä tiedettäisiin?

Onko Vehmalainen kaukana Vehmaasta, onkin sitten mielipidekysymys... Vehmaa ja Mynämäki kun ovat rajanaapureita, joskin Mynämäen keskustaan Tl. Karjalasta on jonkin verran matkaa.

Vehmaan Sukututkimuskerho ei kuitenkaan, nimestään huolimatta, rajoitu pelkästään Vehmaalle, eikä edes välttämättä lähikuntiin. Kokouksissa on kävijöitä mm. Uudestakaupungista, Laitilasta, Kustavista ja Turusta eli ei aina edes rajanaapureista. Kerho on maksuton ja siis avoin kaikille sukututkimuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Yksityisviestinkin lähetys kyllä onnistuu, kun Suku Forumiin kirjautuneena klikkaat sinisellä kirjoitettua ja alleviivattua nimeäni ennen tätä viestiä. Ja sähköpostia voi muutenkin lähetellä: hannuÄTnumminenhannu.fi, jossa tuo ÄT pitää korvata sillä miukumaukumerkillä.

ilkant
16.12.15, 14:10
Wirmo-seurasta vastatiin, että heillä ei ole kerhoa sukututkimukseen. Haluan nyt liittyä Vehmaan kerhoon. Mynämäen alueella on kuulemma sukututkijoita. Ehkä heidänkin kannattaisi liittyä Vehmaan kerhoon?

Hannu Numminen
16.12.15, 22:52
Laitoin nimimerkille ilkant yksityissähköpostissa yhteystietoni. Tervetuloa mukaan kerhoon!

Ja samalla jo ennakkoon tiedoksi, että seuraava Vehmaan Sukututkimuskerhon kokous on tiistaina 26.1.2016. Ilmoittelen tällä palstalla vielä asiasta kokouksen lähestyessä.