PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Iberia


Aslak67
31.10.15, 00:32
Rattoisampaa on toki "junalla" mennä etsimään kantaisä kauempaa kuin Korson ratapihalta.

Aluksi hieman sotahistoriaa. Tuota on maailmalla ihmetelty lukuisa vuosia:

Re: "Overall, Spain and Portugal are about 9-10% Nordic / Germanic. Frequencies in the north are a little higher. The Beleza (2005-2006), et al. Y-DNA study of Portugal has the Braga region at close to 18% and parts of Tras os Montes and Leiria at 14-15%."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Visigootit

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sveebit

Kun Suomessa oli noin 6000 asukasta, Iberiaan ilmestyy noin 200,000 vierasta sotilasta. Hävitessään sekä Roomalle (vandaalit) että arabeille, pitäisihän noiden pakolaisten tulva näkyä jopa Suomessa saakka. Se todellakin näkyy useissa suvuissa ja jopa arkeologiassa.

Ohiesessa lainauksessa mainittiin sveebien pääesikunnan alue Portugalin Bragasassa. Näin paljon he jättivät sveebien paikannimiä esikuntansa ympäristöön.

http://s19.postimg.org/n1x2wn3df/PAIKKOJA.jpg

Mainoskatko: On mukava tehdä "Interrail-matka" omalla yDNA:lla ja Fluxuksella vain 200 näytteellä (hitailla markkereilla), jolloin rataverkosto ei juuri jätä tulkintoja. Kuvassa punaiset on jo Saksassa, Englannissa ja isossa punaisessa pompulassa vihdoinkin mm. eräs Iberian sotilassuku - toisin entisiä maureja sukunimen mukaan. Kahdella asemalla ennen Espanjaa törmäsin tuttuihin suomalaisiin sotilaissukuihin.

http://s19.postimg.org/absujjvf7/INTERRAIL_MATKA.png

Löytyisiköhän tuo suvun kantaisä tuolla menetelmällä kauempaa - jopa ulkomailta? Ainakin yhdelle suvulle se on löytynyt.