PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tietotekniikan taitajia kartoitetaan


PekkaV
03.10.14, 10:37
Suomi-tietokannan Taapeli-projekti kartoittaa tällä viestillä, keillä sukututkijoilla on riittävästi tietotekniikkatyön taustaa ja halukkuutta osallistua tietopalvelumme proton tekemiseen.

Valinnat käytettävistä tekniikoista ja ohjelmista ovat vielä auki. Mukaantulijoiden osaamiset ja omat painotukset huomioidaan valinnoissa. Ohjelmointikielistä mielenkiintomme kattaa mm. PHP:n, Javan ja Pythonin. Tietokannoista haemme erityisesti henkilöitä, joilla olisi osaamista tai ainakin halukkuutta perehtyä NoSQL-ratkaisuihin kuten Neo4j tai MongoDB sovelluksiin. Mös Mediawikin tyyppisen wikin muuhun palvelukokonaisuuteen integroinnin taitoa saatetaan tarvita.

Jos tunnet edellä kuvatun profiilin olevan lähellä itseäsi, niin otapa suoraan yhteyttä minuun 15.10. mennessä, niin voimme kartoittaa tarkemmin yhteisen tekemisemme mahdollisuuksia.

_______________
Taapelin puolesta

Pekka Valta
pekka.valta (at) genealogia.fi