PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kirjaston kevään ohjelmaa


Kirjastonhoitaja
12.03.14, 16:28
Valtakunnalliset sukututkimuspäivät (http://www.genealogia.fi/Savonlinna2014.html)ovat edessä tulevana viikonloppuna 14.–16.3. Savonlinnassa. Seuran kirjasto on mukana päivillä. Vuoden sukukirja 2013 -kilpailun tulokset julkistetaan lauantain avajaisissa ja kilpailun kirjat ovat esillä päivien näyttelyssä lauantaina ja sunnuntaina. Myynnissä on myös antikvaarista kirjallisuutta. Nähdään Savonlinnassa!

-----------------------------
Menetetyt apteekit - ongelmia etsimässä

Apteekkineuvos Marcus Olli on Seuran kirjaston (Liisankatu 16 A, Helsinki) vieraana kirjailijatapaamisessa tiistaina 25.3. klo 17–18.

Marcus Ollin kirja Menetetyt apteekit. Luovutetun alueen lääkehuolto keskiajalta vuoteen 1945 (2010) on ostettavissa tässä tilaisuudessa edulliseen hintaan 20 €.

Tervetuloa kyselemään ja keskustelemaan apteekeista ja apteekkareista!
------------------------------

Teemailta Tieteiden talolla

Genos-lehden toimituskunnan jäsen, Ruotusotilaiden tutkiminen -oppaan kirjoittaja FM Heikki Vuorimies puhuu Ruotsin vallan ajan rykmenttien päällystön tutkimisesta tiistaina 15.4. klo18–20 Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki). Saliin 404 mahtuu 40 ensimmäistä.

Tervetuloa!

--
Vuokko Pärssinen-Tainio
kirjasto*genealogia.fi