PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimuskurssi Naantalissa


Juha
30.12.13, 11:13
Tule oppimaan, miten voit harrastaa sukututkimusta kotonasi, omalla tietokoneellasi. Tutustumme internetistä löytyviin tietolähteisiin, joiden avulla jokainen voi selvittää sukujuuriaan mukavasti ilman arkistokäyntejä. Käymme läpi henkilötietolakia, sukukirjan julkaisua ja erilaisia internetin tietokantoja.

Mietimme tietokantojen luotettavuutta, perehdymme sukututkijalle sopiviin tietokoneohjelmiin ja kokeilemme hieman valokuvien käsittelyä. Sopii kaikenikäisille, jotka ovat innostuneita omien juurien löytämisestä ja historiasta.

Osallistuminen ei edellytä omaa tietokonetta tai edes tietotekniikan tuntemusta. Kurssin jälkeen sinulla on perusvalmiudet esivanhempiesi tutkimiseen, vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin. Opettaja on Suomen sukututkimusseuran pitkäaikainen vapaaehtoistyöntekijä ja kotiseutuharrastaja, joka on julkaissut aiheesta kaksi kirjaa ja lukuisia lehtiartikkeleita.


Ilmoittautuminen alkaa: 30.9.2013
Opettaja: Juha Vuorela
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa
Opetuspaikka: Kalevanniemen koulu: Opintie 2, 21100 Naantali (https://www.opistopalvelut.fi/naantali/course.asp?tietuenro=1597) Päivä ja kello: Ke:18.30-21.00
Kevätlukukausi: 29.1.2014-19.3.2014