PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Lähde mukaan Suomen maatalousmuseo Sarkaan 21.9.2013


Maija Parviainen
14.08.13, 15:49
Vantaan Seudun Sukututkijat järjestää retken Loimaalla sijaitsevaan Suomen maatalousmuseo Sarkaan lauantaina 21.9.2013. Mukaan mahtuu myös muita kuin yhdistyksen jäseniä. Bussi lähtee Tikkurilasta Hotelli Vantaan edustalta kello 8.00 ja ottaa retkeläisiä kyytiin myös Martinlaakson linja-autoaseman turistipysäkiltä. Martinlaaksosta jatkamme matkaa kello 8.25. Paluumatkalla poikkeamme vastaavasti jättämään retkeläisiä bussista Martinlaaksossa. Takaisin Tikkurilassa olemme noin kello 19.

Paluumatkalla poikkeamme Humppilan lasitehtaan kauppakeskukseen, jossa on tilaisuus ruokailuun ja ostoksiin. Lasitehtaan myymälästä saamme 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Suomen maatalousmuseo Sarka on valtakunnallinen vuonna 2005 avattu maatalousalan erikoismuseo (http://www.sarka.fi/). Varsin monella meistä sukujuuret juontavat maaseudulle. Museo antaa meille kuvan miten vanhempamme tai isovanhempamme tai vielä kaukaisemmat esivanhempamme elivät ja työskentelivät. Museon perusnäyttely esittelee maatalouden monimuotoista historiaa aitojen esineiden, tekstien, liikkuvan kuvan, äänen ja pienoismallien kautta.

Matkan hinta on ei-jäseniltä 45 euroa, ja se veloitetaan etukäteen. Sitovat ilmoittautumiset puhelinnumeroineen 31.8.2013 mennessä Liisa Hautaselle, sähköposti liisa.hautanen (at) gmail.com tai postitse osoitteella Liisa Hautanen, Kallioruohontie 20 D 17, 01300 Vantaa. Postitse tulevissa ilmoittautumisissa pitää laskutusta varten mainita ilmoittautujan osoite ja puhelinnumero. Kaikkien ilmoittautujien tulee myös kertoa tuleeko kyytiin Tikkurilasta vai Martinlaaksosta.

Tervetuloa retkelle Sarkaan!