PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Läheltä piti


tellervoranta
22.01.08, 21:19
Hei :), kerron, miten kävi sukukytkennässä ja miten se asia selkisi:

Isäni ja ent. ministeri x:n äiti J. M. ovat pikkuserkkuja isäni äidin kautta. Näin on. Mutta isäni ja x:n isä J. N. kytkettiin pikkuserkuiksi isän isän kautta. Isänisän äiti on Brita Maria Erkintr Huru. No, Brita oli vanhin lapsi ja hänen nuorin sisarensa oli siis hiskistä ajatellen Anna Erkintr Huru. Erkki Erkinpka Hurun vaimo Greta Johantr. Asia klaari. Eli miehet olivat siis kahta kautta serkuksia.
Porisin toisen sukututkijan kautta pariskunnista ja sitten tämä sanoi, että Erkillä esiintyi myös sukunimi Haipus ja minä sitä äimistelemään. Asiaa aikani tutkittuani huomasin, että oli kaksi pariskuntaa Erkki Erkinpka Huru ja Greta Johantr, lähes saman ikäiset ja siitä alkoi valjeta, että ollaankin joron jäljillä, eli toinen pariskunta oli Huru, toinen oikeastaan Ala-Huru (hiski Huru) ja tämä isäntä Erkki oli toisen kerran avioiduttuaan joutunut muuttamaan Haipukseen. Ja niin tämä jälkimmäinen sukulaisuus purettiin.
Mutta läheltä kyllä piti, etteikö jäänyt väärä kytkentä. :cool:

JaskaS
23.01.08, 00:21
Pitäisiköhän HisKi-sivuille lätkäistä virtuaalinen varoitustarra:
Liiallinen käyttö voi aiheuttaa esivanhemmissasi identiteettivaurioita!

:) Jaska

tellervoranta
23.01.08, 07:55
Taitaspa olla paikallaan :D:

VILAISEPA Jaska muuten Kiimingin ( Pohjois-Pohjanmaa ) hiskiä....

kokeiltu erilaisia näpyköitä ja rämää konetta aamun silmien avaamiseksi. :)