PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kirjastotietokannan nettihaku poissa käytöstä


Kirjastonhoitaja
15.03.12, 13:08
Kirjastotietokannan haku netissä on valitettavasti pois käytöstä, vaikka hakulomake (http://www.genealogia.fi/linktoold/kirjasto/hakus.htm) siellä lupaavasti näkyykin. Tilanne korjaantuu ensi viikon puolella.

Kirjastotietokanta on paikallisesti käytettävissä kirjastossa ja ihan tavalliseen tapaan voi kysellä ja varata aineistoa tai uusia lainoja paikan päällä, sähköpostitse kirjasto*genealogia.fi tai puhelimitse 010 387 7900 (torstaina 15.3. ja maanantaista 19.3.).

Kirjaston väki osallistuu perjantaista sunnuntaihin Kuopiossa Valtakunnallisille Sukututkimuspäiville.

Bibliotekssöket (http://www.genealogia.fi/linktoold/kirjasto/hakur.htm)fungerar inte i nätet just nu. Förbättring väntas nästa vecka. Biblioteket fungerar annars som normalt och man kan ställa frågor, reservera böcker och förnya lån i biblioteket, per e-post kirjasto*genealogia.fi eller tel 010 387 7900 (to 15.3. och fr. o. m. måndag 19.3) - däremellan släktforskardagarna i Kuopio.

Vuokko Pärssinen-Tainio