PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Paimion Perinneyhdistyksen internet-sivut avautuneet


Joule
15.02.12, 23:33
Paimion Perinneyhdistyksen - ja erityisesti tässä vaiheessä yhdistyksen toteuttaman Vistalt ja muhalt -hankkeen - nettisivut osoitteessa paimionperinneyhdistys.net avautuivat keskiviikkona 15. helmikuuta. Perinneyhdistyksen alaisuudessa toimii myös sukututkijoiden oma alaosasto, joka on antanut jo omaa panostaan uusien sivujen sisältöön.

Vistalt ja muhalt - perinnetietoa Paimiosta -hanke keskittyy siis Paimion perinteeseen ajalta ennen vuotta 1940. Hanke on kiinnostunut kaikesta kuva- teksti- ja muistitietomateriaalista. Yhteyttä voi ottaa esimerkiksi sivuilla olevan palautesivun avulla. Hankekoordinaattori Satu Rantala vastaanottaa mielellään palautetta sivujen sisällöstä ja tietoja mahdollisista aineistoista.

Nyt avatuilta sivuilta löytyy mm hankkeen aikana kerättyjä tarinoita että valokuvia. Erityisesti paimiolaisia sukuja tutkiville sivustosta voi olla iloa!