PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Mynämäen nuorisoa 30-luvun alussa?


Tuulakki
03.12.07, 18:48
Tunnistatko tästä kuvasta isovanhempiasi tai sukulaisiasi? Taaimmainen on isäni Kaino Mustilan Alistalosta. Henkilöt eivät ilmeisesti ole sukulaisiamme, pieni vihje voisi olla, että he ovat keskustasta tai Vehmaan suunnalta, sillä pitäjän Karjalan puoleiselta laidalta olevat henkilöt olisivat meille helpommin tunnistettavissa.

Toki on myös mahdollista, etteivät he ole lainkaan mynämäkiläisiä. Mikä tahansa tieto olisi mukava kuulla. Yhdenkin henkilön tunnistaminen johtaisi muiden jäljille.

Mielenkiinnolla jään odottamaan vastauksianne! Mikäli haluat kuvan isommalla resoluutiolla, voin välittää sen sähköpostiisi.

Tuulakki
25.12.07, 20:44
Pieni lähes varma lisätieto kuvan henkilöihin: oikeassa reunassa oleva naishenkilö on ollut nimeltään Lehtola ja kotoisin Nihattulan kylästä Mynämäen keskustan kupeessa. Joko nyt löytyisi tietoja Nihattulan Lehtolan väestä ja jälkeläisistä? Henkilö lienee syntynyt 1910-luvun alkupuoliskolla.