PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen


Sami Lehtonen
03.09.11, 10:14
Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja haasteellisen työn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestökokemusta, sukututkimustoimialan tuntemusta, organisointikykyä, hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ja vahvaa tietotekniikan osaamista.

Työtehtäviin kuuluvat yhdistyksen toiminnan organisointi yhteistyössä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa sekä tapahtumien organisointi ja niihin osallistuminen. Lisäksi yhdistyksen jokapäiväisistä toiminnoista vastaaminen, kuten sähköpostiliikenteen hoitaminen ja digitaalisen aineiston varmuuskopiointi.

Työpaikkasi on kotona. Työ edellyttää jonkun verran matkustamista ja auton käyttömahdollisuutta. Varmuuskopioinnin vuoksi nopea nettiyhteys on tarpeen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään lähettämään 23.9.2011 klo 10:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus*sukuhistoria.fi .

Lisätietoja voi kysyä hallitukselta sähköpostitse tai Annelta puh. 040 745 1435.