PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kirkon rikosluettelot sukututkimuksessa -kurssi Hämeen kesäyliopistossa 7.10.2011


Anja Nieminen-Porkka
09.08.11, 22:58
Kirkon rikosluettelot sukututkimuksessa -kurssi Hämeen kesäyliopistossa (http://www.hameenkesayliopisto.fi/?sivu=etusivu) Hämeenlinnassa


Aika ja paikka:
7.10.2011 pe klo 8.30-16 (8 t), opettajankoulutuslaitos, Hämeenlinna.

Kohderyhmä:
Avoin kaikille sukututkimuksen harrastajille, jotka ovat suorittaneet sukututkimuksen peruskurssin tai muutoin hankkineet vastaavat tiedot.

Koulutuksen johtaja ja kouluttaja:
FM Anja Nieminen-Porkka.

Tavoite:
Kurssin käytyään kurssilainen osaa tuntee kirkonarkistojen rikosluetteloiden sisällön ja osaa käyttää kirkonarkistojen rikosluetteloita sukututkimuksen lähteenä.

Sisältökokonaisuudet:
Kurssilla perehdytään ev.lut. seurakuntien rikosluetteloiden historiaan, keskeiseen tietosisältöön, rakenteeseen, termistöön, käyttöön sukututkimuksen lähteenä sekä tutkimustyön kulkuun rikosluetteloista tuomiokirjoihin. Osa opetusmateriaalista jaetaan sähköisessä muodossa. Muistitikku tai kannettava tietokone mukaan. Kurssille mukaantulo edellyttää sukututkimuksen peruskurssin suorittamista tai muutoin hankittuja vastaavia tietoja. Jos sinulla on malliesimerkki rikosluettelosta, jonka haluat saada käsittelyyn tunnilla, niin toimita kesäyliopistolle tai opettajalle viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostin liitteenä kopio asiakirjasta tai linkki sähköisessä muodossa olevaan asiakirjaan.

Maksu: 40 €, joka sisältää koulutuksen materiaaleineen ja todistuksen. Laskun lähetämme osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisajan jälkeen ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloittamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai koulutus keskeytetään, perimme koko osallistumismaksun. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Peruutukset tehdään kirjallisesti.

Ilmoittautuminen: 26.9.2011 mennessä oheisella ilmoittautumislomakkeella. (http://kuha.e-lomake.net/v2/lomakkeet/483/lomake.html) Puh. 03-6474 070, telefax 03-6474 077 tai www.hameenkesayliopisto.fi (http://www.hameenkesayliopisto.fi/). Opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme vahvistuskirjeen noin viikkoa ennen koulutusta.