PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Teemapäivä 10.11.07 sotalaitoksesta ja sotilaslähteistä


vruuska4
10.11.07, 20:36
Näillä sivuilla on tapana keskustella enimmäkseen ongelmista ja selvittämättömistä kysymyksistä, joiden kanssa painiskeluun tietysti osaltaan pohjautuu koko sukututkimuksen kiinnostavuus. Ajattelin kuitenkin tällä kertaa poiketa totutusta ja antaa reippaasti palautetta hienosti suunnitellusta ja toteutetusta teemapäivästä tänään 10.11. tieteiden talolla Helsingissä. Nämä teemapäiväthän kuuluvat Suomen sukututkimusseuran juhlavuoden tapahtumiin.

Satapäinen kuulijakunta sai kuulla kolme asiantuntevaa ja kiinnostavasti pidettyä alustusta sotalaitoksesta ja sen puitteissa syntyneistä asiakirjoista. Pasi Tuunaisen, Kari Talvitien ja Jari Niemelän pitämät puheenvuorot kattoivat Suomen sotalaitoksen 1600-luvulta jatkosodan päättymiseen saakka. Esityksistä ja niitä seuranneesta keskustelusta sai runsaasti vinkkejä ja uusia näkökulmia jopa 1900-luvun sotalaitokseen liittyen... Aivan erinomainen paketti! Kiitos.

Tuiju Olsio
11.11.07, 01:39
Onko tästä saatavissa jostain kirjallista koostetta?

vruuska4
23.12.07, 19:27
Valitettavasti kattavaa materiaalia ei jaettu, mutta ymmärrykseni mukaan SSS:n tarkoituksena on kirjoittaa teemapäivästä Genoksessa, tms.