PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Uusia julkaisuja Hoffrénien Sukuyhdistykseltä


Antti Soini
27.03.11, 18:46
Hoffrénien Sukuyhdistyksen julkaisusarjassa on nyt jo 8 teosta.
Viime kesänä ilmestyi Hoffrénien sukuhistorian osa 3, joka käsittelee laajaa Maaningan sukuhaaraa. Kirjassa on yli 400 sivua ja lähes 800 sukutaulua.

Nyt julkaisusarja on täydentynyt kahdella omakustanteella:
1) Kari Selkimo: Suistamon Pyörittäjä.
Kirja ilmestyi helmikuussa 2011 ja siinä kuvataan Kirjavaisten sukuhaaraa yli 200 vuoden ajalta sekä Suistamon Pyörittäjän kylän ja sen asukkaiden kohtaloita muutenkin.

2) Antti Soini: Rautarouva ja ruustinna.
Kirja ilmestyi maaliskuussa 2011 ja siinä selvitetään mm. Lindgrén- ja Seula-/Saulin sukujen linjoja 1700-luvulta nykypäiviin. Kirjan päähenkilö, "rautarouva", on Tyyne Lindgrén, sittemmin Soini. Hänen värikästä elämäänsä peilataan mm. molempien maailmansotien, Suomen itsenäistymisen ja vapaussodan tapahtumien kautta. Korvaamattomana lähteenä tässä olivat hänen säilyneet allakkansa, joiden sivuille Tyyne kirjasi omia huomioitaan.

Molemmista kirjoista sekä muistakin yhdistyksen julkaisuista löytyy lisätietoja sekä hankintaohjeet Hoffrénien Sukuyhdistyksen kotisivujen kautta: www.hoffren.suvut.fi/julkaisut.htm (http://www.hoffren.suvut.fi/julkaisut.htm).

Antti Soini
Hoffrénien Sukuyhdistys ry