PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Uusien sääntöjen päivittäminen seuran kotisivuille?


Käppi
09.03.11, 19:17
Suomen Sukututkimusseuran säännöt löytyvät Jäsentietoa -osion alta seuran kotisivuilta. Näyttäisi siltä, että näkyvissä ovat edelleenkin vanhat säännöt ja uudet säännöt löytyvät vain jäsenuutisten kautta.

Voisiko Suomen Sukututkimusseuran kotisivuilta löytyvät säännöt päivittää, mikäli ne ovat muuttuneet?

Lasse1951
09.03.11, 21:13
Seura on ilmoittanut Sukutieto lehdessä että seuran sivusto uusitaan alkuvuonna, ja kaikki tieto pyritään saamaan vastaamaan ajankohtaista tilannetta.

Kuten suurin osa aktiivisista jäsenistä varmaan on huomannut seuran tiedotuksesta, kaksi seuran IT aktiivia jäseniä ovat traagisesti menehtyneet hiljatttain.
Tämä västämättä laittaa aikataulumme uudelleen arvioinnin alaiseksi. Pyrimme toki edelleen saattaa työ loppuun, mutta viivästyksiä tulee väistämättä, enkä juuri nyt voi antaa mitään lopullista aikataulua, ennen kuin saamme selvitettyä kaikki kerranais vaikutuksia, sekä löydettyämme uusia vapaaehtoisia toimioita.

Suomen Sukututkimusseura
Lasse Holm
varapj, IT vastaava