PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Yhteisiä sukujuuria


Sanna H
03.12.10, 12:38
Näin uutena harrastajana olen ihan täpinöissäni, kun löysin omasta ja mieheni suvusta kahdet yhteiset esivanhemmat 1600-1700-lukujen vaihteesta. Tämmöisestä "sukulaisuudesta" ei ole aiemmin ollut mitään tietoa, kun emme ole edes samalta paikkakunnalta kotoisin :D:

Myös "esipolvikatoa" on jo tullut vastaan, taitaa olla pienissä pitäjissä aika tavallista.

Kovanen
03.12.10, 19:12
Tervehdys Sanna!

Tervetuloa sukututkijoiden ihmeelliseen maailmaan. Mukavaa, että olet jo heti löytänyt kiinnostavaa yllätystä!:) Silloin on mukavaa jatkaa...

Aloitellessani tätä kiinnostavaa harrastustani, en ihmeitä odottanut.

Pikkuhiljaa minulle selvisi, että meillä on aviopuolisoni kanssa Kuhmossa äitiemme kautta VI:ssa sukupolvessa yhteinen esivanhempi. Monta muuta sekä pientä, että isoa yllätystä on eteeni tullut, hieno juttu.

Suurena apuna ja tukenani harrastukselleni ovat tämän foorumin asiantuntevat, kärsivälliset ja ystävälliset auttajat, joilla on taito myös opettaa aloittelijoita. Kaunis kiitos heille!:)

Tsemppiä uusiin ihmeellisiin löytöihin, toivoopi Eila

_eOw_
06.12.10, 14:50
Jossain oli artikkeli tutkimuksesta jonka mukaan paras jälkeläistulos saadaankin 3-5? serkkujen tasolla.. Vai muistanko väärin..

Sakara
06.12.10, 22:52
Yhteisiä esivanhempia löytyy varmaan lukuisista "pariskunnissa" sekä ystävyyssuhteissa, jos ei ihan omissa niin ainakin vanhempien.