PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimuksen peruskurssi Senioriakatemiassa Valkeakoskella


Anja Nieminen-Porkka
18.07.10, 15:51
Valkeakoski-opisto (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/valkeakoski-opisto/) ja Valkeakosken Tietotien aikuislukio (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/aikuislukio/)tarjoavat monipuolisia opintoja Senioriakatemiassa (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/senioriakatemia/) seniori-ikäisille, jotka haluavat edelleen oppia uutta sekä kokea onnistumisen ja yhdessä tekemisen elämyksiä.

Lukuvuonna 2010-2011 kurssitarjottimella on mm. s (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/senioriakatemia/)ukututkimuksen peruskurssi rauhallisesti edeten (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/senioriakatemia/). (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/senioriakatemia/)

Kurssille ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/valkeakoski/zvalittuh.asp?TietueNro=2661 (https://www.opistopalvelut.fi/valkeakoski/zvalittuh.asp?TietueNro=2661)

Lisätietoja kurssista saa kurssin opettajalta sähköpostitse osoitteella: anja.nieminen-porkka*pp.inet.fi