PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Lahjoita koulumatrikkeli!


Kirjastonhoitaja
15.06.10, 09:56
Suomen Sukututkimusseuran kirjastossa on hyvä kokoelma suku- ja henkilöhistoriallista kirjallisuutta. Kokoelmassa on kuitenkin aukkoja, joita toivomme saavamme paikattua lahjoitusten avulla. Puuteluetteloita (http://www.genealogia.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=500%3Apuuteluetteloita&catid=160%3Alibrary&Itemid=334&lang=fi) laatimalla, julkistamalla ja päivittämällä toivomme, että saamme kokoelmaan täydennystä.

Ensimmäisenä sivuillamme on julkaistu Kouluhistoriikkien ja -matrikkelien puuteluettelo, jonka kokoamisen Leif Mether aikoinaan aloitti. Sitä on täydennetty 1990-luvulle asti hänen Koulumatrikkeleja-bibliografiansa avulla. Uudempaa aineistoa 1990-2000-luvuilta on pyydetty ja kiitettävästi saatukin kouluilta, kunnilta ja senioriyhdistyksiltä. Jos sinulla on ylimääräinen kappale puuteluettelosta löytyvää teosta tai huomaat aukon kirjastotietokantaa (http://www.genealogia.fi/linktoold/kirjasto/hakus.htm) selatessasi, otamme lahjoituksesi kiitollisina vastaan! Ja toki kokoelmaamme sopiva muukin kirjallisuus on tervetullutta!

Kirjaston aukioloajat (http://www.genealogia.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=298%3Aaukioloajat&catid=160%3Alibrary&Itemid=334&lang=fi) kesällä ja yhteystiedot (http://www.genealogia.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=296%3Aota-yhteyttae&catid=160%3Alibrary&Itemid=334&lang=fi) löytyvät kotisivuiltamme.

Vuokko Pärssinen-Tainio