PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sursill-hanke perustettu


P. T. Kuusiluoma
09.06.10, 07:49
Suomen Sukututkimusseura on perustanut Sursill-hankkeen, jonka tarkoituksena on kerätä Eero Kojosen toimittamaan Sursillin suku -teokseen (1971) korjauksia ja täydennyksiä. Tavoitteena on aikanaan julkaista teoksen täydennetty laitos. Hankkeen vetäjäksi on nimetty Genoksen päätoimittaja Tiina Miettinen. Lisäksi hankkeelle on nimetty ohjausryhmä, johon kuuluvat Lars J. W. Holm, Jouni Kaleva, Markku Kuorilehto ja Matti Lund.

Korjauksien ja täydennyksien keräämiseksi on avattu lomake osoitteessa http://www.sursill.net/corrections.htm. Sitä kautta voi lähettää yksittäisiä tai pieniä määriä korjauksia. Suurempien tietomäärien osalta on syytä ottaa suoraan yhteys Tiina Miettiseen, tiina.miettinen*genealogia.fi.

Tiina Miettinen
09.06.10, 09:21
Odotamme siis ensi sijassa korjauksia ja lisäyksiä vuonna 1971 painettuun Sursillin suku -teokseen. Laajoja nykypäivään asti jatkuvia tuhansien nimien sukututkimuksia emme yksinkertaisesti pysty vastaanottamaan. Vapaaehtoisvoimin laajojen sukuselvitysten tarkastaminen olisi ylivoimaista. Siksi toivomme, että korjaukset ja lisäykset koskisivat ainoastaan jo painettua teosta. Sen lisäksi voi toimittaa korkeintaan 1-2 sukupolven tietoja, joista voi mainita mitä sukuja heistä polveutuu ja onko suvuista mahdollisesti olemassa jo julkaistuja sukuselvityksiä.