PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Muistitietokurssi Joensuussa


P. T. Kuusiluoma
23.03.10, 12:59
Haluatko tietää enemmän esivanhempiesi elämästä? Miten hyödyntää mummon muistelmia sukukirjan teossa? Muistitieto elävöittää sukututkimusta.

Suomen Sukututkimusseurta järjestää muistitietokurssin lauantaina 24.4.2010 klo 10-15 Joensuun ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalissa (Kirkkokatu 32).

Muistitietokurssilla perehdytään esimerkkien ja harjoitusten avulla erilaisiin keinoihin tallentaa suvun ja perheen muistitietoa ja perinnettä. Osallistujat saavat käytännön ohjausta mm. tallennetun tiedon hyödyntämiseen, haastatteluissa saneltujen muistelmien työstämiseen ja sukukirjan suunnitteluun.

Kouluttajana on FT Tuija Saarinen, joka on perinteentutkija ja Sukutieto-lehden päätoimittaja. Hän on julkaissut kyläsuutarin elämää koskevan yksilötutkimuksen ja opettaa perinteentallennusta mm. Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa.

Osallistumismaksu 39 €, Suomen Sukututkimusseuran jäseniltä 30 % alennus.

Ilmoittautuminen 16.4.2010 mennessä: sihteeri*genealogia.fi tai puh. 010 387 7900. Kurssi toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 12.