PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuvan lataus omituista...


Essimi
21.03.10, 14:20
Profiili/käyttäjäkuvaa ladattaessa tulee edelleen ilmoitus: Upload of file failed. Tämä tapauhtuu sekä ns. profiilikuvan että käyttäjäkuvan kohdalla. Siitä huolimatta kuva kuitenkin ilmaantui viesteihin - käsittämätöntä.

Ja seuraava ongelma ilmenikin heti perään: MITEN ADMINISTRAATTORIIN SAA YHTEYDEN, kun on täydellisesti unohtanut jokaisen sukunimen, jolla heitä voisi hakea käyttäjälistasta? Pitääkö heille lähettää sähköpostia tuohon SukuForum-kuvakkeen alla näkyvään osoitteeseen, vai? Eikö jokin nappula, laita viestiä ylläpidolle, olisi paikallaan?

admin
21.03.10, 15:43
Jokaisen sivun alalaidassa on "Yhteydenotto" linkki tai vastaava muilla kielillä. Suku Forumin logossa on osoite. Administraattorilla on oma käyttäjänimi joka varmaan joidenkin mielestä esiintyy liiankin usein linjoilla... Moderointiporukkaan saa yhteyttä mm. raportointityökalulla joka löytyy varoitusmerkin takaa jokaisen viestin yhteydessä.

Essimi
21.03.10, 21:03
No, niin Hasse taisi olla ainoa nimi, jonka yhdistin sanaan admin, mutta sukunimi tosiaan oli hukassa. Vaan hämmästystä herättää, että tuo avatar sitten ilmaantuukin, vaikka ohjelma muuta väittää.
En halua häiriköidä, mutta tämän foorumin toiminta poikkeaa muista samalla tekniikalla tehdyistä foorumeista siinä, ettei omaa hölmöäkään viestiä saa poistetuksi:D:. Anteeksi siis kaksinkertaiset hölmöilyt!